MEĐUNARODNI SUSRET LJUBITELJA OLDTAJMERA

DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Oldtajmer Kretaivni studio Des Arts, u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Sombor, i ove godine organizuje Međunarodni susret ljubitelja oldtajmera. S namerom širenja tehničke kulture i znanja o istoriji automobilizma, kao i što boljoj prezentaciji i promociji svih turističkih potencijala našeg kraja, ovogodišnje druženje ljubitelja starih vozila, kao i izložba namenjena svim posetiocima, biće organizovana na Trgu Svetog Đorđa, 16. aprila (subota) 2016.godine, od 10 do 14 sati.

Očekuje se da će izložbu svojim eskponatima, pored prijatelja i saradnika Oltajmer Kreativnog studija Des Arts iz cele Srbije, uveličati i ljubitelji oldtajmer vozila iz Hrvatske, Crne Gore, BIH, Italije, Mađarske.

Tokom izložbe starovremenskih vozila, u saradnji sa Savetom za bezbednost u saobraćaju i biciklističkim klubom „S-team“, biće organizovan biciklistički poligon za ekipe somborskih osnovnih škola, a najbolji će biti adekvatno nagrađeni. Nakon izložbe predviđena je svečana defile vožnja somborskim vencima.

plakat