MATURANTI SE VRATILI SA NAGRADNOG PUTOVANJA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Kancelarija za mlade je u saradnji sa opštinom Apatin dobitnike Vukove diplome svih srednjih škola sa teritorije opštine Apatin nagradila petodnevnim putovanjem u Nemačku, a ove godine to su Dragana Bogosavac, Vukašin Cvetićanin, Sara Medić, Simonida Smiljanić i Zvezdana Stanković.

Apatinski maturanti koje je predovodio Nemanja Ćirić iz KZM Apatin su na putu do Minhena gde su boravili, prvo obišli Salzburg nakon čega su redom obilazili znamenite dvorce po Nemačkoj, Nimfemburg, Linderhof i jedan od najlepših dvoraca Nojšvanštajn.

Poslednjeg dana ekskurzije apatinska ekspedicija obišla je dobro poznati Herenhimze koji je verna kopija dvorca Versaj koji se nalazi u Parizu.

Prema rečima Nemanje Ćirića maturanti su zadovoljni nagradom koju su dobili od lokalne samouprave i zahvalni su im što su im omogućili da obiđu velika zdanja evropske kulture.

Kancelarija za Mlade Apatin, nagradno putovanje za vukovce, nemacka, dvorci (1) Kancelarija za Mlade Apatin, nagradno putovanje za vukovce, nemacka, dvorci (2)