МАКАР И ВИЛОТИЋ У ТРЦИ ЗА НАЈБОЉЕ ПОЈЕДИНЦЕ ПРВОГ ДЕЛА ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

На порталу msport.rs у току је гласање за најбоље појединце јесењег дела првенства Војвођанске фудбалске лиги север, у оквиру којег посетиоци овог сајта могу да гласау за најбољег играча, младог играча, голмана и најбољег тренера првог дела првенства Војвођанског севера. У свакој од поменутих категорија понуђена су по четири имена из различитих клубова који су према статистици, показали највише у првих петнаест одиграних кола.

Из редова јесењег шампиона Војвођанске фудбалске лиге север, екипе пригревачког “Братства” на списку за гласање су два имена. У конкуренцију за најбољег играча је уврштен Никола Макар, који је са 19 постигнутих голова најбољи стрелац лиге. Поред Макара, може се гласати и за Вилотића, шефа стручног штаба “Братства”, који је један од четири кандидата за најбољег тренера првог дела првенства Војвођанске лиге север.

Никола Макар је до сада добио 125 гласова и тренутно је трећепласирани, док је за тренера Вилотића гласало 95 посетилаца сајта и он је у овом моменту такође на трећој позицији.

Гласање траје до 01. децембра у 23 сата (још данас и сутра), а сви који желе да подрже чланове “Братства”, то могу учинити ОВДЕ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *