ЛИДЛ КРЕЂЕ СА ГРАДЊОМ- ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА РАДНИКЕ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Kомпанија Лидл Србија креће са изградњом малопродајног објекта у Апатину, на атрактивној локацији, у улици Димитрија Туцовића на делу од Светог Саве до Огњена Прице. Почетак градње је планиран наредног месеца, а паралено са њим отворен је и конкурс за раднике.
-Почетак градње Лидл продавнице у Апатину планирамо у наредном месецу, а без обзира на то када градња продавнице буде завршена, одлука о тачном датуму отварања биће накнадно објављена, стоји у обавештењу које је доставњено радио Дунаву.
-Веома се радујемо што ћемо бити у прилици да становницима Апатина и околине понудимо најбољи однос квалитета и цене, а у склопу темељних припрема, запослићемо и нове колеге за рад у овој продавници. На сајту каријера.лидл.рс активни су конкурси за запошљавање за позиције Руководилац продавнице и Заменик руководиоца продавнице, а у наредном периоду се очекује и отварање конкурса за позицију продавца. Заинтересовани кандидати који желе да раде у Лидл продавници у Апатину, могу се пријавити, и сазнати више информација, путем сајта кажу из компаније Лидл Србија KД.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *