KZM OPŠTINE APATIN ORGANIZOVALA PRVU AKCIJU PRIKUPLJANJA GLASOVA ZA COCA-COLA AKTIVNU ZONU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovala je u centru grada prvu akciju prikupljanja glasova za Coca-cola aktivnu zonu na otvorenom.

Svi zainteresovani građani, većinom mladi, bili u prilici da podrže akciju tako što su glasali putem svog Fejsbuk profila, a štand će biti postavljen i danas u vremenskom periodu od 18 do 20 sati.

ter2
Povodom obeležavanja 45 godina proizvodnje Coca-cole u Srbiji, u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni i ekonomski razvoj i uz podršku Ministarstva regionalog razvoja i lokalne samouprave, ova kompanija pokloniće Coca-cola fitnes centre na otvorenom građanima u 45 opština i gradova iz naše zemlje.

Biće obuhvaćene sve opštine u Srbiji, podeljene u tri kategorije po broju stanovnika, a apatinska opština spada u srednju kategoriju, dok će biti izabrano po 15 opština sa najvećim brojem glasova u svakoj kategoriji.

ter3
Naš grad trenutno se nalazi na 23. mestu sa nešto više od 4.000 glasova, pa je neophodno da se svi maksimalno angažujemo.

Kancelarija za mlade opštine Apatin poziva sve građane da aktivno podrže ovu akciju i svakodnevnim glasanjem doprinesu da naša opština bude među 15 odabranih.

Glasanje se vrši putem sajta www.45godinausrbiji.rs i putem Fejsbuk stranice “Fabrika radosti”, a otvoreno je do kraja jula.

Veselin Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *