KULTURNI CENTAR DOBIO NOVI DIGITALNI PROJEKTOR

APATIN KULTURA VESTI

Kulturni centar u Apatinu u buduće će filmove prikazivati na novom projektoru koji je nabavljen uz pomoć lokalne samouprave, a na ovom digitalnom projektoru mogu da se prikazuju sve 2D projekcije pa će bioskopski repertoar biti bogatiji za nove filmske žanrove poput dokumentaraca, umetnički, eksperimentali i tako dalje.

-Konačno je napravljen iskorak u modernizaciji bioskopa jer smo do sada imali dva stara projektora koji su odloženi u hol ustanove. Iako je postojala potreba za digitalizacijom nismo imali sredstava da to učinimo, ali promnom perceprcije u odnosu prema kulturi u Apatinu naišli smo na razumevanje lokalnih vlasti i uspeli da nabavimo novi digitalni projektor.- rekla je Danijela Obradović, vd direktora Kulturnog Centra.

Nakon 20 godina uređen je prostor ispod bine u kome se glumci spremaju za predstave pa je ceo prostor poprimio nov izgled. -Sredili smo i okrečli podbinski prostor, šminkernice i garderobu. Zaista je bilo u lošem stanju jer se nije vodilo računa o tome više od 20 godine, takođe smo uredili i prostor u kojem su stajali stari kinoprojektori, a u procesu smo i sređivanja poda odnosno parketa.- izjavila je Danijela.

FONO Danijela Obradović

Danijela Obradovic,projktori, kulturni centar apatin, KC Apatin, (2)projktori, kulturni centar apatin, KC Apatin, (3) projktori, kulturni centar apatin, KC Apatin, (5) projktori, kulturni centar apatin, KC Apatin, (8) projktori, kulturni centar apatin, KC Apatin, (1) projktori, kulturni centar apatin, KC Apatin, (7) projktori, kulturni centar apatin, KC Apatin, (6)