Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » KRENULA PODELA APATINSKIH SENIOR KARTICA
KRENULA PODELA APATINSKIH SENIOR KARTICA

KRENULA PODELA APATINSKIH SENIOR KARTICA

Za 1352 penzionera koji su se prijavili za “Apatinske senior kartice” počela je podela legitimacija  koje mogu da se preuzmu svakog radnog dana, u vremenu od 7 do 15 sati, u kacelariji broj 33 u zgradi SO Apatin. Penzioneri iz sela  kartice mogu preuzeti u svojim Mesnim zajednicama.

O značaju senior kartica i odzivu penzionera, na današnjoj konferenciji za medije govorila je predsednica Skupštine Nika Petrović , koja je tom prilikom pozvala penzionere koji nisu uspeli da podnesu zahtev za ove legitimacije da to učine u narednom periodu.

– Drago nam je da je ovaj projekat imao veliko interesovanje među našim starijim sugrađanima.  Do sada je izrađeno ukupno1352 kartice. Iskoristila bih priliku i pozvala sve penzionere koji do sada nisu podneli zahtev za izradu apatinske senior kartice, da to mogu da učine u narednom periodu, u kancelarijama Mesnih zajednica i u zgradi SO Apatin, rekla je predsednica Skupštine opštine Apatin, Nika Petrović.

Ona je izjavila da su apatinska preduzeća prepoznala značaj aktivnosti koje sprovodi opština Apatin na poboljšanju materijalnog stanja penzionera  i pozvala druge da se pridruže aktivnostima i projektu „Apatinska senior kartica“ .

Za penzionere koji su propustili prvi krug za prijavu, opština je otvorila drugi krug, i on kreće već sutra, 28. juna. Svakog radnog dana, od 7 do 15 sati, u zgradi SO Apatin, kancelarija br. 33, svi zainteresovani penzioneri mogu da dođu, dobiju formular, ispune ga i na taj način sispune uslove za dobijanje ove kartice.

Podsećamo, pomoću apatinskih senior kartica, penzioneri mogu da ostvare popuste na određenu robu ili usluge u prodavnicama, preduzećima, lekarskim ordinacijama i slično, na teritoriji opštine Apatin. Spisak mesta na kojima mogu ostvariti popuste, penzioneri preuzimaju uz svoje senior kartice.

 

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top