„КРАВИЦА“ ПОБЕДИЛА, БУМБАР НАЈШАРМАНТНИЈИ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У суботу поподне, вишенаменска сала О.Ш. „Жарко Зрењанин“ била је испуњена веселим смехом, ритмовима добре музике и забаве, а разноразни костими указивали су да сте на правом месту, ако сте кренули на маскенбал у организацији УГ „Мој Апатин“. Да су деца и родитељи једва дочекали овакакв догађај видело се по широким осмесима и великом труду уложеном у прављење најразличитијих маски и костима.

Након дефилеа маскираних малишана, жири је имао заиста тежак задатак да изабере најбоље, те је тако прво место за најбољу маску освојила оригинална „Кравица“, друго место преслатка „Круела де вил“, а треће место припало је симпатичној „Нинџа корњачи“. Награду за најоригиналнију маску добио је „Џокер карта“, најкретивнија маска била је „Свемирска ракета“, а титулу најшармантније маске добио је мали „Бумбар“.

У међувремену, сва деца која нису стигла или нису желела да обуку костиме, могли су да направе инстант маске, захваљујући нашој драгој Смиљани Карамарковић, која је пуна три сата испуњавала жеље и правила најзанимљивије креације на лицима малишана.

И Апатинске мажореткиње су улепшале овај догађај, тако да су сви присутни имали прилику да уживају у наступима млађе и старије групе, а затим су нам се представили аниматори из организације “Мој супер распуст”, који су са малишанима ђускали, дружили се и забављали до самог завршетка маскенбала.

За све они који су желели да сазнају нешто више о менталној аритметици занимљиву радионицу су одржали представници школе “Малац генијалац”.

-Све у свему, било је ово једно занимљиво суботње поподне у којем смо и ми, као организатори максмиално уживали, а задовољни осмеси насих малих суграђана били су нам највећа награда за сав уложени труд. Овом приликом такође, желимо да се захвалимо спонзорима који су нам помогли да обезебедимо награде, књижарама Нет поинт и Пепито и ОШ Жарко Зрењанин, која нам је обезбедила простор.- кажу из Удружења грађана „Мој Апатин“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.