KONKURS ZA SPROVOĐENJE JAVNIH RADOVA OTVOREN DO DVADESETOG JULA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Iz Nacionalne Službe za Zapošljavanje javljaju da je konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica i nezaposlene osobe sa invaliditetom otvoren do 20.07.2015. godine.
Pravo učešća za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica i nezaposlene osobe sa invaliditetom imaju: organi teritorijalne autonomije i organi jedinice lokalne samouprave, javne ustanove i javna preduzeća, privredna društva, preduzetnici, zadruge, udruženja.
Javni radovi se mogu sprovoditi u oblastima socijalnih i humanitarnih delatnosti, održavanja i obnavljanja javne infrastrukture, zaštite životne sredine i prirode. Prioritet prilikom angažovanja na javnom radu imaće lica utvrđena kao višak zaposlenih, nekvalifikovana i niskokvalifikovana lica, kao i dugoročno nezaposleni.
Informacije o ovom konkursu sva zainteresovana nezaposlena lica i poslodavci mogu dobiti u svakoj organizacionoj jedinici NSZ ili preko Pozivnog centra NSZ, na broj: 0800-300-301.