КОНЦЕРТ “КРАЉА ЧАЧКА” ПРАЗНИК ЗА ЉУБИТЕЉЕ БЛУЗ-РОК ЗВУКА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Удружење грађана „Мој Апатин“ 14. марта 2020. године организује наступ музичара Ненада Марића, познатијег под псеудонимом „Краљ Чачка“. Наступ ће бити одржан у великој сали апатинског Културног центра од 20 часова, а цена улазнице је 800 динара.

Према речима Владимира Симина, председника УГ „Мој Апатин“, Ненад Марић је кантаутор који постаје све популарнији код нас.

-„Краљ Чачка“ је изузетан музичар и има сјајан бенд, који постаје познат не само код нас, већ и у региону, а доводимо га управо да би понудили нешто ново. Имао је сјајне наступе на београдском Бир фесту, у Хрватској, Босни, итд и мислим да се одлично пробија и да ће бити све популарнији. Музика коју изводи може се сврстати у блуз или блуз-рок, каже Владимир Симин и додаје да Ненад Марић није само музичар.

-Он је дипломирани академски сликар, али и песник са објављеним књигама и мислим да ће апатинска публика имати прилику да проведе једно веома занимљиво вече, каже Симин.

Карте за концерт се могу резервисати путем телефона 063/807-98-83, а преузимање је 13. марта од 18 до 20 часова на благајни Културног центра Апатин.

Након наступа „Краља Чачка“, Удружење грађана „Мој Апатин“ ће у сарадњи са Центром културе ПИК 04. априла организовати свирку београдског алтернативног рокенрол састава “E-PLAY”. Ради се о бенд који није толико познат у Апатину, али они који прате емисије попут “Три боје звука” која се емитује на РТС-у, имали су прилику да се увере да су чланови “E-PLAY-а” врхунски музичари. Цена улазнице ће бити 500 динара.

Концерт ће бити одржан у локалу ЦК ПИК, а почетак је заказан за 22 сата.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.