KОМАД ТЕРАСЕ ИЗНАД ГРАДСKЕ АПОТЕKЕ ПАО НА ПАРKИРАНИ АУТОМОБИЛ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Сва срећа па нико није настрадао, каже Никола Поповић власник аутомобила којем је данас у послеподневним сатима разбијена шофершајбна, након што је на њега пао комад терасе, у Нушићевој улици у Апатину.

-Пар минута раније био сам са дететом поред аутомобила, мењао сам акумулатор. На сву срећу сестра је одвела дете у шетњу како бих завршио посао.

Сео сам у ауто, окренуо кључ да га упалим, и у том тренутку је по њему ударио комад бетона. Распао се на више делова, од којих је један разбио шоферку, препричава ситуацију власник, и додаје да је након тога са намером да се пожали, отишао до стана којем припада тераса. Тамо је пронашао старији брачни пар, подстанаре који су га упутили да контактира власника…

На крају је позвао и управника зграде који је обећао да ће се наредних дана састати са њим.

-Тражићу одштету. Није то нови ауто, али је користио мени и мојој породици. Другог немам. Управо сам мењао акумулатор, и остале ситнице како би био спреман за технички преглед. Са разбијеном шоферком нема шансе да прођем – додаје власник.

Због деценијског занемаривања оронуле и неуређене фасаде представљају све већи проблем и опасност јер прете да се обруше на пролазнике и возила.

Њихово одржавање је обавеза заједнице станара која са изабраним управником планира поправке или инвестиције на објекту.  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *