КЊИЖЕВНА РАДИОНИЦА УРОША ПЕТРОВИЋА У АПАТИНУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У Малој сали апатинског Културног центра, 29. маја 2019. године од 17 часова биће одржана бесплатна књижевна радионица под називом “Како размишљањем изван устаљених оквира доћи до нових идеја и решења”, коју ће водити један од омиљенијих дечијих писаца ког једнако признаје и старија публика, Урош Петровић.

Као један од најпаметнијих Срба, дугогодишњи председник МЕНСЕ и писац чија дела померају границе у савременој литератури, Урош Петровић ће говорити о томе како да бескрајни сплет наших неуронских путева пробудимо у жељеним смеровима, у зависности од тога шта желимо да постигнемо. Како да натерамо ту моћну мрежу која повезује наших стотинак милијарди неурона, да затрепери као никада до сада? Како да оно што радимо учинимо многоструко занимљивијим и за себе и за друге? Како да повежемо оно што знамо и тако спознамо нешто сасвим ново и другачије?

Урош Петровић се поред писања бави и фотографијом, илустрацијама, гостујући је предавач у бројним школама и факултетима, а његове “Загонетне приче” су објављене у више од 50 издања и постигле су велики успех.

Радионици могу присуствовати деца школског узраста и одрасли, а број учесника је органичен. Пријаве су обавезне и могу се обавити путем мејла info@kulturaapatin.com а потребно је навести име и презиме родитеља и детета и број мобилног телефона.

Додатне информације могу се добити путем телефона 025-773-923.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.