KAKO DA ZARADIM NA BERZI?

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI
Kancelarija za mlade opštine Apatin, u saradnji sa Edukativnim centrom za poslovanje na berzi “Forex-Berza-Edukacija”, organizovaće 18. septembra besplatno predavanje profesionalnog berzanskog investitora i edukatora za poslovanje na berzi Karolja Kunoša pod nazivom “Kako da zaradim na berzi?”.
U sklopu praktičnog predavanja, koje će se održati u Omladinskom centru, čije se prostorije nalaze na Trgu Nikole Tesle, pored Šah kluba, govoriće se o tome zašto je berza najbolja poslovna mogućnost današnjice.
Zainteresovani građani se mogu prijaviti do 14. septembra putem e-mail adrese:kzm.apatin@yahoo.com ili Facebook stranice Kancelarije za mlade opštine Apatin. U prijavi navesti ime i prezime i kontakt telefon.
Trgovanje na berzi pruža odlične mogućnosti za sve ljude koji traže nove mogućnosti za zaradu, kao i za one koji svoj kapital žele da investiraju na odgovarajuće profitabilan način. Ovaj vid poslovanja omogućava mladima u Srbiji da svoju zaradu stiču na udaljenim tržištima bez potrebe da napuste svoju zemlju, dok u isto vreme na njihove poslovne rezultate ne utiču lokalne ekonomske, političke i druge prilike. Trgovanje na svetskim berzama može da se obavlja i uz postojeći posao.