КАЈАКАШИ “ПАНОНИЈЕ” И ИЗ ПРЕСТОНИЦЕ ДОНЕЛИ МЕДАЉЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

На Ади Циганлији у Београду је одржана петнеста по реду “Ђурђевданска регата”, на којој су млади такмичари Кајак клуба “Панонија” екипно освојили 9 место у конкуренцији 17 клубова.

Ученици тренера Јове Мандића су у појединачној конкуренцији остварили следеће резултате: Соња Уртајл је била друга у једноседу и прва у двоседу са Ањом Ковачевић у конкуренцији кадеткиња. Код јуниора Марко Ковачевић је био осми, Дајана Уртајл је била друга, као и Соња и Ања у двоседу. У конкуренцији сениора Марко Ковачевић је био осми, а Дајана Уртајл друга. Све трке веслане су на дистанци од 500 метара.

“Континуитет враћања са такмичења са медаљама око врата је настављен, што нам је свима у клубу веома драго јер се тиме велики труд и рад на тренинзима на неки начин награди. Верујемо и да је то довољан мотив да још неки дечаци и девојчице дођу и пробају да веслају кајак, па ако им се свиди и остану и крену стопама свих успешних такмичара којих је у историји клуба, која траје безмало 80 година, било много”, поручују из КК “Панонија”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *