КАЈАКАШИ КК „ПАНОНИЈА“ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ У БЕОГРАДУ

APATIN SOMBOR SPORT VESTI

ДАЈАНА УРТАЈЛ ОСВОЈИЛА ТРЕЋЕ МЕСТО

На првенству Србије у кајак спринту у Београду на Ади Циганлији кајакаши Кајак клуба „Панонија“ Апатин под руководством тренера Јове Мандића учествовали су у категоријама пионира и кадета. На такмичењу је учествовало 27 клубова са 760 посада у 162 трке у све четири категорије.

Најуспешнији Панонијин такмичар била је млада кајакашица Дајана Уртајл која је у трци кадеткиња на 200 м освојила треће место и бронзану медаљу. Дајана је потврдила да је у доброј форми пред старт турнира олимпијских нада на којем ће учествовати као члан репрезентације Србије.

У дисциплини К-1 1000 м Соња Уртајл учествовала је у обе категорије и у трци кадета стигла осма. У овој категорији остале такмичарке су од Соње старије и до две године.

У категорији кадета такмичили су се Михајло Мандић и Марко Ковачевић у тркама на 200 и 1000 метара, којима је медаља измакла за свега неколико стотинки.

Ово је још једна потврда да се у Панонији ради озбиљно а да рад тренера Мандића са младим кајакашима даје резултате и наду да је апатински клуб тек на почетку освајања медаља са овом генерацијом.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *