JUGOSLAV KREC I JELENA MILOŠ NAJBOLJI SPORTISTI OPŠTINE APATIN U 2013

APATIN DRUŠTVO SPORT VESTI VOJVODINA

U organizaciji SO Apatin i Sportskog saveza opštine Apatin  večeras  je u Domu kulture održan izbor sportiste godine na kome je za najboljeg sportistu Apatina  u 2013. godini proglašen Jugoslav Krec iz rukometnog kluba Apatin  a za najbolju sportistkinju Jelena Miloš iz rukometnog kluba Sonta .

Izbor sportiste godine Apatin 2014
Među deset najboljih, kao najbolja mlada sportiskinja izabrana je Slađana Rađenović iz Fitnes kluba Kleopatra,titulu najboljih mladih sportista primili su kajakaši Andrej Njari I Bogdan Belić iz Kajak kluba Panonija a priznanje najboljeg sportskog radnika otišlo je treneru Karate  kluba “Partizan” iz  Apatina Miloradu Mrđi.
Najuspešniji sportski kolektiv u Apatinu  u prošloj godini po odluci žirija bio je Fudbalski klub PIK Prigrevica ,dok je najbolji trener Sreten Kenić  iz Fudbalskog kluba „Olimpik“ iz Apatina.
Za postignute rezultate i afirmaciju sporta na Radničko sportskim igrama  priznanje je primio Dom za stare I penzionere iz Apatina.
Prema  izboru slušalaca “Dunav” radija u kategoriji najpopularnijih priznanje je pripalo treneru Milanu Pilipoviću treneru ženskog Kuglaškog kluba “Apatin”  kao i samom klubu  koji je jedini predstavnik apatinskog sporta  u najvišem rangu takmičenja  u Srbiji .
Specijalna priznanja za životni doprinos  razvoju sporta u Apatinu primio je Ignjatije Simić iz fudbalskog kluba “Partizan” iz Kupusine a u program su učestvovali  legende srpskog sporta, bivša rukometna reprezentativka  Slavica Nimak i proslavljeni odbojkaški trener Zoran  Gajić, kao i članice Fitnes kluba „Kleopatra“.
Ova svečanost je simbolično zaokružila jednu od najuspešnijih godina u istoriji apatinskog sporta, i godinu kad je u Apatinu održan velik broj takmičenja svetskog značaja.Prisutnima je prikazan i film na ovu temu “APATINSKI  SPORT U 2013”

Zoran Gajić i Jugoslav Krec

Plakete , izbor sportiste godine ,Milan Pilipović (1)
NAJBOLjI SPORTISTA: JUGOSLAV KREC- R.K. Apatin

NAJBOLjA SPORTISTKINjA: JELENA MILOŠ- Rukometni klub Sonta

NAJBOLjI MLADI SPORTISTA: ANDREJ NjARI I BOGDAN BELIĆ- Kajak klub Panonija.

NAJBOLjA MLADA SPORTISTKINjA: SLAĐANA RAĐENOVIĆ- Fitnes klub Kleopatra.

NAJBOLjI SPORTSKI RADNIK: MILORAD MRĐA- Karate klub Partizan.

NAJBOLjI SPORTSKI KOLEKTIV: FUDBALSKI KLUB PIK PRIGREVICA

NAJBOLjI TRENER: SRETEN KENIĆ- F.K. Olimpik Apatin

NAJBOLjI SPORTSKI KOLEKTIV U R.S.I.: DOM ZA STARE I PENZIONERE APATIN.

NAJPOPULARNIJI  TRENER I KLUB -PO IZBORU SLUŠAOCA DUNAV RADIJA U KATEGORIJI NAJPOPULARNIJIH PROGLAŠENI SU :MILAN PILIPOVIĆ I ŽENSKI KUGLAŠKI KLUB APATIN

PLAKETA ZA DUGOGODIŠNjI DOPRINOS RAZVOJU SPORTA: IGNjATIJE SIMIĆ- FUDBALSKI KLUB PARTIZAN KUPUSINA

 

Zoran Gajić sportista godine Apatin 2014

 

Nevena Gagović Kuglaški klub Apatin

Pilipović Milan i Bakić Miodrag sportista godine 2014

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *