JUČE ODRŽAN SVEČANI PRIJEM NOVIH ČLANOVA U SPS Apatin

APATIN POLITIKA VESTI

Socijalistička Partija Srbije Apatin organizovala je sinoć u Banji junaković promotivni skup povodom predstojećih lokalnih, pokrajinskih i republičkih izbora i prijema novih članova u ovu stranku. Predsednik Saveta Socijalističke Omladine SPS Apatin, Nebojša Smiljanić otvorio je svečani prijem pozdravljajući člana izvršnog odbora SPS-a i najmlađeg predsednika jedne opštine u Srbiji, predsednika opštine Mali Iđoš, Marka Rovčanina. Predsednik apatinske opštine dr Živorad Smiljanić je u pozdravnom govoru naglasio značaj predstojećih izbora i pozvao mlade da podrže SPS.
-Ovi izbori biće između ostalog i pobeda za vas mlade, a naredni period “bitka” za nastavak izgradnje Apatina i da se zaposle upravo mladi ljudi.
Prisutne je pozdravila i Predsednica Foruma žena za Zapadnobački okrug, Zorka Balać, a predsednik opštine Mali Iđoš Marko Rovčanin je istakao da je Apatin, iako mala sredina zauzeo posebno mesto u Vojvodini, za razliku od nekih većih gradova kao što su Sombor, Subotica, Novi Sad, prema njegovim rečima zahvaljujući predsedniku opštine Apatin, Živoradu Smiljaniću.
-Apatinci imaju predsednika koji je imao viziju, a ja ga negde doživljavam i kao učitelja, rekao je Rovčanin.
Na jučerašnjem promotivnom skupu članske knjižice je primilo 152 nova člana ove partije, prema rečima Nebojše Smiljanića, -Velika većina mladih iz naše opštine.

prijem clanova banja govor predsednika