JOVOVIĆ NEDOVOLJAN ZA VIŠE OD ČASNOG PORAZA

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbaleri apatinske Mladosti poraženi su u meču 5. kola Bačke lige na gostovanju u Srpskom Miletiću od domaćeg Zadrugara rezultatom 3:1 (2:0).

U izjednačenom prvom poluvremenu sve je bilo dobro po Apatince do samog finiša, da bi u 45. i 47. minutu meča domaćin postigao dva gola i stekao kapitalnu prednost. Kada na to dodamo možda prestogo isključenje golmana Rašete, jasno je da je pitanje pobednika praktično bilo rešeno.

U nastavku meča Mladost je napadala iako je bila u igračkom deficitu, pa je kao plod dobre igre stigao i pogodak Aljoše Jovovića, ubedljivo najzapaženijeg pojedinca među “đavolima”. Ipak, nakon drugog žutog kartona za kapitena Bursaća postalo je jasno da će apatinski tim teško doći do pozitivnog rezultata. Gosti do kraja meča postižu još jedan pogodak i zasluženo slave protiv, ruku na srce, borbene Mladosti koja je na ovo gostovanje došla bez petorice standardnih prvotimaca.

Narednog vikenda, tačnije u subotu 19. septembra sa početkom u 15 sati i 30 minuta, Apatinci će na stadionu kraj Dunava dočekati Polet iz Sivca.