JOVANIĆ: MLADI IGRAČI SU PRELOMILI PRVENSTVO, RADIĆEMO JOŠ JAČE I BORITI SE ZA IZLAZAK U EVROPU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Jedan od najvećih uspeha u istoriji Kuglaškog kluba Apatin ostvaren je ove godine kada je izboren plasman u Super ligu gde će apatinski kuglaši odmeriti snage sa najboljim igračima u Srbiji. Koliko su bili dominantni pokazuje skor od 17 pobeda iz 18 utakmica i to da je plasman obezbeđen već sredinom drugog dela prvenstva.

Gost radio Dunava bio je Đorđe Jovanić trener i igrač Kuglaškog kluba Apatin koji je za slušaoce govorio o minuloj sezoni, onome što su dobili ove godine kroz mlade igrače i očekivanjima za narednu sezonu.

-Prethodnih sezona nam je uvek nešto malo nedostajalo, ali ove godine u prvi plan su izbili mlađi igrači poput Majtorovića i Strahinje Jovanića koji su bili odlični i u pojedinim momentima pravi lideri na stazama.- rekao je Đorđe.

Jovanić je dodao da se neće zadovoljiti samim plasmanom u viši rang nego da će pokušati da ulože još više truda i narednu sezonu budu iznenađenje prvenstva. -Kažu nam plasirali ste se i sad samo da opstanete. Ja ne mogu da igram tako i mi ćemo se u žestokoj konkurenciji boriti da budemo što bolje plasirani i da osvjanjem treće pozicije barem ili kroz kup takmičenje izborimo izlazak u Evropu. – završava trener KK Apatin.

Razgovor sa Đorđem Jovanićem možete poslušati u programu Dunav radija u 12 i 30 ili na linku ispod.

FONO Đorđe Jovanić