ЈКП “НАШ ДОМ” УЧЕСТВУЈЕ У ДЕЗИНФЕКЦИЈИ СОМБОРСКЕ КАСАРНЕ АЕРОДРОМ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

У складу са наређењем председника Републике и врховног команданта, а у циљу сузбијања заразне болести ковид-19, у сомборској касарни „Аеродром“ предузимају се бројне мере на припремању дела објеката за евентуални прихват грађана којима ће бити прописан карантински период.

Једна од припремних радњи је и посао дезинфекције простора унутар касарне на којем су данас били ангажовани радници ЈKП “Наш Дом” из Апатина.

-У координацији и сарадњи са општином Апатин и њеним Штабом за ванредне ситуације као и са другим локалним самоуправама, данас извршавамо дезинфекцију свих површина унутар објекта, потврдио је за радио Дунав, заменик команданта Првог центра за обуку Војске Србије, потпуковник Радован Миладиновић.

На овом послу се ужурбано ради како би се у што краћем року испоштовале наређене мере дезинфекције а објекат био спреман за евентуални пријем грађана у карантин.

Дезинфиковани су путеви и прилази објектима унутар касарне, а радници Јавног комуналног предузећа “Наш Дом” су као и претходних дана били на висини задатка.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *