JEVTO MILOJEVIĆ: ZA STARU PIJACU, PARKING MESTA I PEŠAČKE STAZE 40 MILIONA DINARA

APATIN EKONOMIJA POLITIKA VESTI

Opština Apatin pripremila je projekat uređenja prostora na mestu stare pijace u ulici Petefi Šandora, a vrednost investicije je između 37 i 40 miliona dinara. Nakon uklanjanja privremenih objekata koju su postavljeni u ovoj ulici biće raspisan tender i posle dobijanja najbolje ponude krenuće se u realizaciju ove investicije, što bi prema rečima Jevte Milojevića trebalo da bude u junu ove godine.

-Krenućemo sa  10 miliona dinara što će biti utrošeno na uređivanje pešačkih staza i parking mesta, u planu je još da se uradi i zelenilo kao i put u sredini te ulice ali za to neće biti novaca u budžetu za ovu godinu.-izjavio je Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine Apatin.

Lokalna samouprava je za naredni period predvidela realizaciju još nekoliko planova i projekata od kojih su najznačajniji uređenje fasade na muzičkoj školi u Apatinu, uređenje gradske plaže, izgradnja jaslica, uređenje sportskih terena u gimnaziji i zamena azbestnih cevi u ulici Dimitrija Tucovića i Prigrevačkoj.

-Nakon zatišja, koje je bilo uslovljeno konsolidacijom u budžetu opštine, od juna planiramo da naš grad postane jedno veliko gradilište i da će se naredne tri godine ove uprave odlikovati značajnim investicionim poduhvatima, pre svega na dobrobit građana opštine Apatin.- rekao je Jevto Milojević

FONO Jevto Milojević

Jevto Milojevic (2)