IZLET U “GORNJEM PODUNAVLJU” ZA KORISNIKE DNEVNOG BORAVKA IZ APATINA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Centar za socijalni rad iz Apatina danas je sa korisnicima Dnevnog boravka, koji radi u sklopu ove ustanove, realizovao izlet i safari kroz Prirodni rezervat “Gornje Podunavlje”. Izlet je realizovan u sklopu redovnih aktivnosti Centra za socijalni rad, a ujedno je iskorišćena prilika kako bi se korisnici Dnevnog boravka međusobno družili.

Ognjen Ivošev, inženjer operative JP “Vojvodinašume” je nakon dobrodošlice gostima predstavio prirodni rezervat, informacije o biljnom i životinjskom svetu koji se nalazi na prostoru “Gornjeg podunavlja”. -Vreme nam i baš ne ide na ruku ali ćemo se potruditi da vam prikažemo sve lepote rezervata i nadam se da ćete se lepo provesti i uživati u ovom ambijentu. – rekao je Ivošev.

Direktor Centra za socijalni rad, Vladimir Vukosav je izrazio veliko zadovoljstvo povodom ovog izleta i rekao da će se potruditi da ovakvih događaja bude više -U sklopu redovnih aktivnosti Centra za socijalni rad danas smo posetili lovački dom “Mesarske livade” iako smo imali još nekoliko ponuda za obilazak kao što su Zobnatica, Palić, Krivaja, Kelebija ali smo se odlučili da danas sagledamo lepote prirode koja nam je na dohvat ruke. Zahvalio bih se preduzeću  “Vojvodinašume” i direktorici Marti Takač koja je odobrila ovaj obilazak i veoma sam zadovoljan kako je sve proteklo.- rekao je Vukosav.

FONO Vladimir Vukosav

centar za socijalni rad, mesarske livade (4) Centar za socijalni rad, dnevni boravak, Mesarske livade (2) Centar za socijalni rad, dnevni boravak, Mesarske livade (3) centar za socijalni rad, mesarske livade (3) centar za socijalni rad, mesarske livade (1)