ИЗ АПАТИНСКОГ МАРКЕТА УКРАДЕНА ДОНАТОРСКА КУТИЈА СА НОВЦЕМ ЗА ЛЕЧЕЊЕ МАЛОГ ДАНИЛА

APATIN HRONIKA VESTI

У данима када се читав Апатин ујединио да помогне свом малом суграђанину Данилу Балаћу да оздрави и живи као сви његови вршњаци, нажалост поред великог броја људи великог срца, појавили су се и појединци за које слободно можемо рећи да су нељуди (да не употребимо и неку тежу реч, која би свакако приличила).

Пре два дана маскирана особа је из апатинског “Максија” однела донаторску кутију која је била постављена у овом маркету, а у коју су Апатици убацивали добровољни прилог за лечење свог шестогодишњег суграђанина. Ову информацију је на друштвеним мрежама поделио Данилов отац – Душан, који је навео и да је полиција обавештена о овом догађају и да ради на откривању починиоца. Постоје снимци са видео-надзора који би могли да олакшају истрагу, а сви они који евентуално имају нека сазнања о овом догађају, информације о томе могу дати апатинској полицији.

Иако очајан због свега што се десило, јер новац неће бити употребљен у сврхе за које је намењен, Душан Балаћ ипак није заборавио да се захвали свима који су донирали новац у украдену кутију, али и свим људима који помажу да његов син настави лечење.

“Захваљујем се људима добре воље који су донирали и још увек донирају средства за Данила. Не смемо никако и нећемо да заборавимо на нашег Видана Јеротијевића, који својим хуманим радом помера све границе. Видане, хвала ти на свему”, написао је Душан Балаћ на свом Фејсбук профилу.

У сваком случају, ово недело једног појединца не може да баци сенку на све оно што су Апатинци, иначе познати по хуманости до сада урадили, али што ће засигурно и наставити да раде за све своје суграђане којима је потребна помоћ.

И зато, сви хумани људи, ајмо још јаче! Да помогнемо Данилу, али и да човеку који је починио ово недело пошаљемо јасну поруку: да је најважније бити човек! Укуцајте 1364 и пошаљите СМС на број 3030.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *