IVANIŠEVIĆ U APATINU NA OTVARANJU STRANAČKIH PROSTORIJA

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Dr Nenad Ivanišević, predsednik Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije za Vojvodinu i pomoćnik državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prisustvovao je danas otvaranju stranačkih prostorija u Apatinu.

On je u u svom obraćanju okupljenim članovima i simpatizerima poručio da će SDPS svojim delovanjem u okviru koalicije koju predvodi SNS ubuduće biti još vidljiviji i njen važniji deo. – U Apatinu imamo odličnu saradnju sa našim koalicionim partnerima i sa njima nastojimo poboljšati kvalitet života Apatinaca, rekao je Ivanišević i dodao da je angažovan na projektima kojima bi se obezbedila sredstva za kupovinu sanitetskih vozila za Dom zdravlja u Apatinu kao i sredstva za nove investicije u Domu za stare i penzinere.

Dobrodošlicu je okupljenima poželela i predsednica Opštinskog odbora ove partije Slađana Živkov, koja je pozvala sve zainteresovane simpatizere i potencijalne članove da posete novootvorene prostorije u ulici Duška Trifunovića na broju sedam i uključe se u aktivnosti ove stranke.

SDPS-Svečano otvaranje prostorija, 25, novembar 2016 SDPS-Svečano otvaranje prostorija, 25, novembar 2016 SDPS-Svečano otvaranje prostorija, 25, novembar 2016 SDPS-Svečano otvaranje prostorija, 25, novembar 2016 SDPS-Svečano otvaranje prostorija, 25, novembar 2016 SDPS-Svečano otvaranje prostorija, 25, novembar 2016 SDPS-Svečano otvaranje prostorija, 25, novembar 2016 SDPS-Svečano otvaranje prostorija, 25, novembar 2016 SDPS-Svečano otvaranje prostorija, 25, novembar 2016