INKLUZIVNA RADIONICA „ZIMSKE ČAROLIJE“ ZA DOMSKU DECU U SOMBORU

DRUŠTVO KULTURA SOMBOR SRBIJA SVET VOJVODINA

SOMBOR- Inkluzivna likovna radionica, pod nazivom „Zimske čarolije“, održana je u somborskom Domu za decu i omladinu „Miroslav Mika Antić“. Goste iz beogradske opštine Voždovac dočekao je i ispred zgrade Županije, pozdravio gradonačelnik Saša Todorović.
– Sombor je grad zelenila, sporta, kulture, duge istorije. Ono što bi smo svi želeli , kako zbog nas starijih, tako i zbog mlađih generacija, jeste da Sombor bude lepo mesto za život – kazao je gradonačelnik Todorović, a zatim mladima govorio o slici „Bitka kod Sente“, kao kulturnoj atrakciji, koju svi mamernici koji dođu u Sombor,treba da vide.
Tamara Savović, odbornica u Skupštini grada i koordinatorka Ženske odborničke mreže SG, zahvalila se gradonačelniku na prijemu, istakla dugogodišnju dobru saradnju sa opštinom Voždovac i Savetom za društvene delatnosti opštine Voždovac, kao i beogradkim udruženjima „Dečje srce“ i „Panda“.
Gosti su posetili i Veliku pravoslavnu crkvu, a potom se družili sa domaćinima u Domu za decu i omladinu „Miroslav Mika Antić“, gde je i realizovana inkluzivna likovna