IGOR MIROVIĆ POSETIO APATIN

APATIN POLITIKA STRANAČKA HRONIKA VESTI

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović posetio je danas opštinu Apatin, gde je sa Radivojem Sekulićem, kandidatom ove stranke za predsednika opštine obišao poljoprivrednike u Sonti, a nakon toga prisustvovao akciji Unije penzionera i Unije mladih SNS-a koji su u centru Apatina organizovali turnir u šahu. Mirović je svoju posetu okončao u prostorijama stranke gde je sa članstvom razgovarao o aktuelnim temama na državnom i lokalnom nivou.

Igor Mirović je rekao da će Apatin imati punu podršku sa pokrajine i republike, i istakao važnost rezultata koje je OO SNS-a Apatin postigao do sada.

Igor Mirović

Radivoj Sekulić je istakao da je OO SNS-a radio veoma dobro i da ima jasnu strategiju i planove kako da unapredi pojoprivredu Apatina. Sekulić je napomenuo da se treba fokusirati na manja i srednja preduzeća, i da mnogo truda još treba uložiti kako bi se privreda vratila na zdrave grane.

Radivoj Sekulić

 

Igor Mirovic u Apatinu SNS (8) Igor Mirovic u Apatinu SNS Igor Mirovic u Apatinu SNS (1) Igor Mirovic u Apatinu SNS (2) Igor Mirovic u Apatinu SNS (4) Igor Mirovic u Apatinu SNS (5) Igor Mirovic u Apatinu SNS (6) Igor Mirovic u Apatinu SNS (7)