ХУМАНОСТ АПАТИНСКИХ МАЛИШАНА, ЊИХОВИХ РОДИТЕЉА И ВАСПИТАЧА НА ДЕЛУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У оквиру хуманитарне акције за нашег малог Апатинца, Данила Балаћа, коју су покренуле апатинске Јаслице које функционишу при Предшколској установи “Пчелица”, а којој се прикључио и објекат „Бубамара“ Апатин, одржан је први део акције, у времену од 10 до 10 и 30 сати, испред Маркета „Макси“.

Да подсетимо, ове предмете правили су апатински малишани, уз помоћ својих родитеља, а медицинска сестра-васпитач, апатинских Јаслица, за Дунав радио је поводом овог лепог догађаја рекла.

-Деца Јаслица, заједно са њиховим родитељима и васпитачима, одлучили су да скупе одређену своту новца и на тај начин помогнемо Данилу и његовим родитељима. Идеја је била да направимо продајну изложбу предмета која су деца правила, али су се укључили и родитељи и васпитачи. Морам да напоменем да су се акцији прикључила и деца Предшколске установе „Пчелица“ објекат у Блоку 112 као и деца објекта „Бубамара“ Апатин, наравно, уз помоћ родитеља и васпитача. Они су се максимално залагали да ова хумана акција успе и направили велики број предмета, рекла је васпитачица Јасмина Јовановић.

Продајној изложби на којој су учествовала деца из Јаслица и поменутих вртића, одазвао се велики број суграђана, који су изложене предмете могли да купе по симболичној цени, од 100 динара по комаду.

Оно што је битно напоменути, дуги део ове хуманитарне акције одржаће се и сутра испред апатинског Маркета „Макси“ у времену од 10 до 10 и 30 сати, где ће деца поново изложити продајне предмете да помогну свом другару, Данилу Балаћу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *