ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ И БАЗАР ЗА НАШУ КАЛИНУ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Aпатински музички састав Адађио у суботу 27. августа, у Поштанској улици одржаће хуманитарни концерт на којем ће се прикупљати средства за помоћ у лечењу наше суграђанке Kалине Рашета. Почетак концерта заказан је за 17 сати, а поред бенда Адађио, публици ће се представити и гости изненађења, музичари из Апатина и околине.

Током концерта ће бити одржан и хуманитарни базар, на ком ће излагачи нудити производе домаће радиности, а сва средства ће бити усмерена на лечење мале Kалине. Поред Удружења доброчинитеља „Мали Принц“ из Апатина, учешће су потврдили Дневни боравак за особе са инвалидитетом и интелектуалним потешкоћама, Горан Ајдуковић, апатински произвођач вина, посластичарнице Пчела и Оџачанка, као и Пивница на ћошку.

Подршку овом догађају пружиће Општински културни центар и Туристичка организација општине Апатин.

Kалина Рашета (10) болује од Спиналне мишићне атрофија тип 1, прогресивне неуролошке болест код које долази до одумирања свих мишића, па чак и мишићи за дисање и гутање.

Kако би имала боље детињство, Kалини је потребан потрошни санитетски материјал за целодневну интензивну негу, рехабилитације, физикалне терапије, медикаменте и суплементе, ортопедска помагала, као и медицинска опрема и апарати за интензивну кућну негу, кревет за купање, комуникатор који је неопходан за њено школовање и образовање.

Kалини можете помоћи и слањем смс поруке тако што ћете укуцати 70 на број 3030.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *