НОВО У ПОНУДИ „ГУСМАН ИНСТАЛАЦИЈЕ“ – ЦЕНТРАЛНО ГРЕЈАЊЕ НА 24 МЕСЕЧНЕ РАТЕ БЕЗ ОДЛАСКА У БАНКУ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI

Апатинска фирма „Гусман инсталације“ 38 година бави се уградњом централног грејања. Има седморо запослених, а на адреси седишта у Милоша Обилића је и продавница у којој грађани могу набавити опрему за грејање као што су цеви, радијатори, пећи за етажно или централно грејање, као и комплетан асортиман за водовод и канализацију. Фирма покрива цео Западнобачки округ, а по потреби излазе у сусрет и купцима ван округа. Новина у понуди су филтери за воду по систему реверзне осмозе, комплет филтрација за питку воду у домаћинству са свим заменским филтерима, а и раде и пун сервис.

Оно по чему се издвајају од других сличних фирми је што су први у Србији увели понуду куповине и уградње комплетне гасне инсталације, без уплитања банака, а ипак на рате од 12 до 24 месеца.

– Наша понуда за сада важи само за купце са територије општине Апатин, а укључује могућност да код нас купе гасне инсталације за домаћинства која немају грејање, која ће наша фирма да угради, а да при томе остваре одложено плаћање. Поред комплетне гасне инсталације и гасног котла, за купце ћемо обавити и сву пратећу документацију за технички пријем. У нашу понуду једино не улази гасни прикључак зато што Србијагас планира да уведе куповину на 36 рата па нема потребе за сада да то радимо ми. Дакле, омогућавамо нашим купцима да уведу комплетно централно грејање на гас, а ми ћемо им одобрити плаћање на рате,  рекао је Мирко Гусман, власник фирме „Гусман инсталације“.

На који начин грађани могу да ће ова понуда бити реализована.

Свака странка која жели да уведе гас мора да има копију плана, решење за прикључење на гасну мрежу, и пројекат гасне инсталације. Са тим папирима потписујемо три примерка уговора у адвокатској канцеларији Бранислава Милојчића. Када нам се јави заинтересован купац излазимо на терен, снимимо објекат, направимо предрачун и, ако странка прихвати понуду, одредимо рате, потпишемо уговор и крећемо са радовима , објаснио је Гусман.

Сума са којом се сусреће просечно домаћинство које живи у кући од 100 квадратних метара при увођењу централног грејања износи од 2.000 до 3.000 евра, у зависности од јачине котлова (од 55.000 рсд до 160.000 динара ако су кондензациони), и од типа грејања које купац жели (на радијаторе или подно).

– Уграђујемо и сервисирамо италијанске котлове “BERETTA”, немачки “VAILLANT”, “PROTERM” и румунски бренд који се производи у Италији “HABITAT” који је најјефтини (55.000 динара). Ако купац има приземну кућу од 100 квадрата која има две собе, дневну, кухињу, предсобље и купатило, а одлучи се за најјефтинију пећ и тип грејања, постављање комплетне инсталације са рукама би износило до 2-2.500 евра. Уколико бисмо договорили  одложено плаћање на 12 до 24 рате, са укљученим рукама, рата би била око 100-150 евра, каже Мирко Гусман.

Обзиром на висину суме фирма „Гусман инсталације“ ће уговор склапати само са странкама које имају редовна примања на основу којих ће бити направљен план отплате. Уговор могу склопити и купци који већ имају део новца за увођење централног грејања. Њима ће се на рате ставити остатк суме до пуног износа радова.

Заинтересовани се могу јавити на телефон 064/216-04-91, 064/3811000 или лично, доласком у продавницу у улици Милоша Обилића 6.

Акција креће почетком априла, а њено трајање је ограничено капацитетом фирме и потврдом да ли ће домаћинству добити гас ове године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.