Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » GOSTI EMISIJE BEZ KULTURE JE LOŠE
GOSTI EMISIJE BEZ KULTURE JE LOŠE

GOSTI EMISIJE BEZ KULTURE JE LOŠE

Za ova četiri meseca, koliko je trajala emisija “Bez kulture je loše”, kroz emisiju je prošlo niz gostiju iz oblasti kulture i umetnosti. Bili su tu: Srđan Šerer, pisac, profesor i prevodilac, Zlatko Vasić, književnik, Danijela Obradović, direktor Kulturnog centra i Milan Vejinović, glumac Subotičkog pozorišta i Branka Vejin, direktor Narodne biblioteke “Miodrag Borisavljević”.

Pored njih razgovarali smo i sa Nebojšom Šćekićem, slobodnim umetnikom, Dušanom Gladićem, književnikom, likovnim umetnikom i rediteljem, Marom Vuković, dečjim piscem i pesnikinjom, Vesnom Kolarski, profesorkom srpskog jezika i rediteljem školskih predstava, Ljubomirom Sučevićem i Marinom Zorić iz Centra za socijalni rad koji dosta vremena posvećuju radu sa licima sa invaliditetom i intelektualnim teškoćama i najzad sa Radmilom Savčić, višim kustosom, najzaslužnijom za to što Apatin ima preko sto skulptura velikog formata.

Predstavili smo u emisiji i Milana Zulića, multimedijalnog umetnika, čiji radovi se nalaze na svim kontinentima.

 

Autor: Čedomir Milojević

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top