GOJKO GRBIĆ OSVOJIO DRUGO MESTO NA TAKMIČENJU U KUVANJU RIBLJEG PAPRIKAŠA U DALJU

APATIN DRUŠTVO VESTI

U subotu je u restoranu “Stari Mlin” u Dalju održano takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša na kome je učešće uzeo veliki broj takmičara iz Hrvatske, Srbije, Austrije, Slovenije i Mađarske. Takmičenje je osmišljeno kao svojevrsni praznik hrane i pića na kome su posetioci mogli da se opuste uz čašu dobrog vina i da uživaju u zvucima tamburaša koji su atmosferu doveli do usijanja.

Na kraju je došlo vreme da se proglase najveštiji kuvari pa je tako nagradu za najbolje skuvani parpikaš poneo Damir Toša iz Osijeka, drugo mesto zauzeo je Gojko Grbić iz Apatina, a treće, četvrto i peto mesto osvojile su tri ekipe iz Velike Kopanice čiji su kuvari bili Ivica Sever, Ivica Pandurević i Josip Kitanović.

Ekipa iz Apatina u sastavu Gojko Grbić i Vladimir Knežević je zauzela drugo mesto, a njihov sponzor na ovom takmičenju bio je restoran “Marina” iz Apatina. Takmičenju je prisustvovao predsednik Skupštine opštine Apatin, Milan Škrbić.

Svi takmičari su dobili nagrade kako bi im ovo takmičenje ostalo u lepom sećanju, a pet najuspešnijih osvojili su i novčane nagrade kao i nagrade vinarija Antunović i Brzica, Osiječke pivare i restorana iz Vojvodine i Slavonije.