Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » GARAŽNA RASPRODAJA U ULICI NIKOLE TESLE
GARAŽNA RASPRODAJA U ULICI NIKOLE TESLE

GARAŽNA RASPRODAJA U ULICI NIKOLE TESLE

Po ugledu na američke – garažne rasprodaje, penzioner Dušan Grbić iz Apatina organizuje ispred svoje kuće prodaju starih, upotrebljivih stvari iz svoje garaže i šupe.

Kako kaže ovaj osamdesetogodišnjak prodaju organizuje četvrtkom i nedeljom, danima koji su inače pijačni u Apatinu. U ponudi su razne posude od plastike i metala, pribor za ručavanje, čuvarka za ribu, razne kutlače, hranilice i pojilice za piliće, korpe i alati.

Cene su simbolične, pa tako prekidač za svetlo košta samo 20 dinara, drvena kutlača dinar više a hranilice i pojilice za piliće po 50 dinara.

Na ovaj način zaradi koji dinar, a predmeti umesto da završe na gradskoj deponiji nastavlju da služe svojoj svrsi.

– Stvari koje iznosim nalazim u šupi i garaži. Bilo mi je besmisleno da ih bacim na otpad jer su još upotrebljive, kaže Grbić. Prema njegovim rečima kupci često stanu da pogledaju šta ima u ponudi, pa i ako ne dođe do trgovine uvek se razgovara, za šta ovaj simpatični penzioner ima vremena.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top