EMISIJA DIREKTNO-PREDSEDNIK OPŠTINE RADIVOJ SEKULIĆ ODGOVARA NA VAŠA PITANJA

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić gostovaće  u ponedeljak 19. septembra, od 10 časova u emisiji „Direktno“ gde će odgovarati na pitanja građana vezana za njihove svakodnevne probleme.

Emisijom „Direktno“ opštinska uprava želi da pored Sistema 48, direktnih prijema i službene Facebook stranice ponudi građanima još jedan vid komunikacije kako bi ih podstakla na konstruktivan dijalog i aktivno učešće u upravljanju opštinom.

-Cilj nam je da u narednom periodu, dva puta mesečno, otvorimo direktan dijalog sa građanima kako bi im pružili priliku za razgovor.Želim da saslušam njihove kritike i razmotrim dobre predloge jer samo svi zajedno možemo poboljšati život u našoj opštini, poručio je Sekulić i pozvao građane da upute pitanja.

Emisija Direktno će biti emitovana dva puta mesečno, u programu radio Dunava a predsednik će prvenstveno odgovarati na pitanja vezana za svakodnevne probleme građana, socijalne i ekonomske zaštite, komunalnih usluga i infrastrukture na području opštine.

Pitanja možete postavljati putem Sistema 48, telefonskom linijom 025/776-498 , SMS porukom na broj 061-268-25-25 , na službenoj Facebook stranici ili elektronskom poštom redakcija@radiodunav.com sa naznakom „Emisija Direktno – Pitanje za predsednika“.