EKIPA IZ APATINA POBEDILA NA OVOGODIŠNJIM “IGRAMA BEZ GRANICA”

APATIN DRUŠTVO VESTI
Finale “Igara bez granica” u okviru projekta “Aktiviranje mladih Sombora, Vrbasa i Apatina za kreativno leto 2014” održano je na somborskom kupalištu “Štrand”.
Ekipe iz Sombora prvo su se nadmetale u nekoliko kvalifikacionih igara, a dve najbolje ekipe nastavile su takmičenja za pehar sa pobednicima kvalifikacionih takmičenja iz Apatina i Vrbasa.
Igre na vodi, zbog loših vremenskih uslova, nisu održane, ali to nije pokvarilo dobru zabavu, druženje i takmičarski duh, jer su priređene dve igre na igralištu. Reč je o odbojci i zabavnom poligonu spretnosti.
Treće mesto pripalo je ekipi iz Vrbasa pod nazivom “Jedva sakupljeni”, drugo “Hadžićima” iz Sombora, a titula pobednika ovogodišnjih “Igara na vodi” zasluženo je pripala apatinskoj ekipi “Patagonijske patke”. Nakon uručivanja priznanja usledilo je druženje uz večeru za sve učesnike i volontere.
Događaju su prisustvovali i članovi Udruženja građana “MRAV” iz Apatina, bodrili svoje sugrađane i ujedno dali doprinos u realizaciji igara.
Program su organizovali “Somborski edukativni centar” i KZM Sombora, Apatina i Vrbasa u saradnji sa Sportskim centrom “Soko”, Sportskim savezom grada Sombora i Vaterpolo klubom “Polet”, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *