EKIPA IZ APATINA POBEDILA NA OVOGODIŠNJIM „IGRAMA BEZ GRANICA“

APATIN DRUŠTVO VESTI
Finale „Igara bez granica“ u okviru projekta „Aktiviranje mladih Sombora, Vrbasa i Apatina za kreativno leto 2014“ održano je na somborskom kupalištu „Štrand“.
Ekipe iz Sombora prvo su se nadmetale u nekoliko kvalifikacionih igara, a dve najbolje ekipe nastavile su takmičenja za pehar sa pobednicima kvalifikacionih takmičenja iz Apatina i Vrbasa.
Igre na vodi, zbog loših vremenskih uslova, nisu održane, ali to nije pokvarilo dobru zabavu, druženje i takmičarski duh, jer su priređene dve igre na igralištu. Reč je o odbojci i zabavnom poligonu spretnosti.
Treće mesto pripalo je ekipi iz Vrbasa pod nazivom „Jedva sakupljeni“, drugo „Hadžićima“ iz Sombora, a titula pobednika ovogodišnjih „Igara na vodi“ zasluženo je pripala apatinskoj ekipi „Patagonijske patke“. Nakon uručivanja priznanja usledilo je druženje uz večeru za sve učesnike i volontere.
Događaju su prisustvovali i članovi Udruženja građana „MRAV“ iz Apatina, bodrili svoje sugrađane i ujedno dali doprinos u realizaciji igara.
Program su organizovali „Somborski edukativni centar“ i KZM Sombora, Apatina i Vrbasa u saradnji sa Sportskim centrom „Soko“, Sportskim savezom grada Sombora i Vaterpolo klubom „Polet“, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.