ДВОЈЕ ОДРАСЛИХ И ШЕСТ МАЛОЛЕТНИКА ПОВРЕЂЕНО У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ У АПАТИНУ

HRONIKA VESTI

Четири особе тешко, а четири лакше, од којих шест малолетника синоћ је повређено у судару комбија и аутомобила који се догодио око 22:30 у Апатину, на раскрсници улица Светог Саве и Миће Радаковића.

Несрећа се догодила када се возило „VW“ Транспортер сомборских таблица које се кретало из правца Миће Радаковића, а којим је управљао Д.М (61) са четворо деце, девојчицама М.М(15), Ј.С (15), С.Х (16) и дечаком С.В.М (15) сударило са возилом Застава „Југо“ такође сомборских таблица, које је саобраћало улицом Светог Саве, а којим је управљао С.П (32).

Од силине удара возила су налетела на девојчице Ј.Ш (17) и Н.М (17) којe су се у том тренутку возећи бицикле затекле на споменутој раскрсници.

Тешке телесне повреде, крварења на мозгу, прелом грудног коша и костију главе задобиле су М.М (15), Ј.С (15) и Ј.Ш (17), док је возачу комбија Д.М (61) констатован прелом кичмених пршљенова. Њих четворо су у тешком стању транспортовани у Дечју болницу и Kлинчки центар Војводине у Новом Саду.

Са посекотинама главе и преломима костију зглобова, у сомборску Општу болницу су примљени возач Југа С.П (32) и троје деце С.Х (16), Н.М (17) и С.В.М (15).

Према првим информацијама узрок несреће је неуступање првенства пролаза.

1 thought on “ДВОЈЕ ОДРАСЛИХ И ШЕСТ МАЛОЛЕТНИКА ПОВРЕЂЕНО У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ У АПАТИНУ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *