DUŠANKA POPOVIĆ GOST JUTARNJEG PROGRAMA

APATIN DRUŠTVO FUDBAL KOŠARKA ODBOJKA OSTALI SPORTOVI RUKOMET SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Gost sutrašnje emisije “Jutarnjeg programa“ urednika i voditelja Aleksandra Dukića biće Dušanka Popović , generalni sekretar Sportskog saveza Opštine Apatin.

Sasvim je sigurno će se urednik i njegova gošća dotaći mnogih aktualnih tema koje će zanimati klubove i sportske radnike naše opštine.Glavna tema razgovora će biti objavljeni izveštaj o sufinansiranju klubova za 2015 godinu i pogrešna interpretacija plana raspodele. Popovićeva smatra da je priča o takozvanim nepravilnostima u finansiranju klubova otišla predaleko.

-Pojedinci namerno podižu tenziju šireći netačne informacije.Finansiranje klubova je transparentno a pokušaj nekih da u izbornoj godini politizuju sport je namera se ta neka atmosfera koja je i onako bila napeta zbog smanjenja budžeta, dodatno pogorša. Vrlo je važno da se zna istina, Sportski savez ne finansira “Ličku Olimpijadu” na uštrb sportskih klubova- rekla je Popovićeva.

Gostovanje Dušanke Popović je sasvim dobar razlog da poslušate sutrašnju emisiju „Jutarnji program“ sa Aleksandrom Dukićem koja je na programu od 9. sati na Dunav radiju na 98,7 mhz.Za one koji ne stignu poslušati razgovor u ovom terminu , emisija će biti dostupna na sajtu www. radiodunav.com odmah nakon emitovanja.