DRŽAVNI SEKRETAR NENAD IVANIŠEVIĆ POSETIO APATIN

APATIN DRUŠTVO POLITIKA SOMBOR VESTI

Nenad Ivanisevic posetio apatin, (1) Nenad Ivanisevic posetio apatin,

Povodom 1. oktobra Međunarodnog dana starijih osoba, državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Nenad Ivanišević posetio je Dom za stare i penzionere u Apatinu.

Čestitajući korisnicima ustanove  „Dan starijih“ Ivanišević je rekao da mu je drago da je u poseti ustanovi  u kojoj je briga o starijima na najvišem nivou.Sekretar je tokom posete otvorio izložbu likovnih radova korisnika nastalih u okviru radnih aktivnost i najavio  intenzivniju saradnju sa ovom ustanovom kao i  podršku u projektnim aktivnostima koje će doprineti njenom razvoju.

„Dom za stare i penzionere Apatin je ustanova koja zahvaljujući dobrom rukovodstvu ima šta da ponudi svojim korisnicima“  rekao je Ivanišević.

Ivanišević je tokom jučerašnje posete razgovarao i sa predsednikom opštine Apatin dr Živoradom Smiljanićem.Sastanku su prisustvovali i članovi opštinskog odbora SDPS-a iz Apatina pošto je Ivanišević  poverenik Socijaldemokratske partije Srbije (SDP Srbije) za Vojvodinu.Na sastanku se moglo čuti da će Apatin uskoro da poseti i Rasim Ljajić Ministar trgovine i telekomunikacija u srpskoj Vladi.

Dr Nenad Ivanisevic, poseta Apatinu Dr Nenad Ivanisevic, domu za stare Dr Nenad Ivanisevic, domu za stare 2 Dr Nenad Ivanisevic, domu za stare 3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *