DRAMA PROTIV RUME, SMILJANIĆ POGODIO ZA POBEDU

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

Košarkaši Dunava su u okviru 10. kola Prve lige savladali ekipu Sloven iz Rume sa 86:84 i tako ostali u trci za titulu šampiona jesenjeg dela prvenstva. Gosti koji su imali odlično šutersko veče napravili su više problema Apatincima nego što je to iko očekivao, naročito kada se zna da su domaćini u jednom periodu treće četvrine imali prednost od 19 poena razlike. Ekipa iz Rume trojkama se vraća u igru i u poslednjih 30 sekundi ulazi sa prednošću od 84:83, nakon ne realizovanog napada usledila polu kontra u kojoj Smiljanić pogađa trojku i postavlja konačan rezultat na ovom meču.

Košarkašima slede dva gostovanja u Vrbasu i Pančevu, a nakon toga u Apatin će doputovati jedina ne poražena ekipa u ligi Akademik iz Srbobrana.

KK Dunav - KK Sloven Ruma  (10) KK Dunav - KK Sloven Ruma  (9) KK Dunav - KK Sloven Ruma  (8) KK Dunav - KK Sloven Ruma  (7) KK Dunav - KK Sloven Ruma  (6) KK Dunav - KK Sloven Ruma  (5) KK Dunav - KK Sloven Ruma  (1) KK Dunav - KK Sloven Ruma  (2) KK Dunav - KK Sloven Ruma  (3) KK Dunav - KK Sloven Ruma  (4)