ДОНАЦИЈА ОД 30 РАЧУНАРА ТЕХНИЧKОЈ ШKОЛИ У АПАТИНУ

APATIN SOMBOR VESTI

Kомпанија “Либерланд” д.о.о донирала је 30 лаптоп рачунара Техничкој школи са домом ученика у Апатину.

Рачунари ће бити од велике помоћи за дигитализацију рада школе и подизању квалитета наставе.- Са групом „Либерланд“ сарађујемо већ дужи временски период, отприлике годину и по дана. Ова донација ће значајно унапредити васпитно образовни рад у нашој установи, изјавио је Петар Поповић, директор школе.

Донацију је школи уручио Вања Цар директор, групе Либерланд д.о.о.

Шира јавност зна да је пројекат Либерланд присутан у овој средини већ годинама. Ово је пета годишњица, а обичај је да по великим празницима, догађајима и прославама, донирамо неку помоћ. У међувремену је формирана хуманитарна организација “Liberland Аid”, и она је директни донатор ове рачунарске опреме, рекао је Цар.
Он каже да је наш суграђанин Драган Пејак предложио да то буде управо ова школа, те да је ово само једна у низу активности којом Либерланд планира будућу сарадњу са школама и институцијама у Апатину.
Ово је само почетак, јер наш план је да сарађујемо и убудуће са овом школом, изјавио је Цар, и додао да куповином земљишта у Слободној зони у Апатин ова компанија планира и привредне активности у нашем граду. О чему ће како jе речено, јавност у наредном периоду бити и обавештена.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.