ДОМ ЗДРАВЉА ОТВОРИО НОВЕ ТЕЛЕФОНСКЕ ЛИНИЈЕ ЗА ГРАЂАНЕ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Општински штаб за ванредне ситуације Општине Апатин је донео одлуку којом се у апатинском Дому здравља отварају нове телефонске линије за информисање грађана.

-Због преоптерећености телефонске линије општинског кол центра, апелујемо на грађане наше општине да од данас за сва здравствена питања користе кол центар Дома здравља Апатин, изјавио је председник општине Апатин, Милан Шкрбић, испред штаба за ванредне ситуације.

-Доступни бројеви телефона Дома здравља Апатин су 025/773-722 од 07-18 часова, односно 025/772-570 и 064/829-20-91 који су доступни од 00-24 часова.

Новом одлуком штаба, Црвени крст општине Апатин је једини овлашћен да организује рад волонтерске службе на пословима пружања помоћи најугроженијој категорији становништва на територији наше општине током ванредног стања.

-Захваљујући добром одзиву волонтера, у могућности смо да грађанима наше општине омогућимо свакодневну несметану испоруку намирница која је бесплатна. Да не буде забуне, бесплатна је искључиво достава, а број телефона на који грађани наше општине могу да се обрате за овакву вртсу помоћи је 025/772-444 који је отворен 0-24 часова, изјавио је Шкрбић, апелујући на грађане, да слушају препоруке државе и стручњака у борби против ширења вируса корона

-Још једном апелујем на све грађане наше општине да поштују време у ком је забрањено кретање како би се сачували од непотребних ризика, те да се заједно изборимо са ситуацијом у којој се налазимо. Одржавајте редовно хигијену, поштујте правила. Свако добро и живела Србија, поручио је на крају Шкрбић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *