DOČEK NOVE GODINE UZ VATROMET I KUVANO VINO

APATIN DRUŠTVO VESTI VOJVODINA

Apatinci će Novu godinu dočekati na Trgu u glavnoj ulici kako je to bilo  prethodnih godina u organizaciji Turističke organizacije i opštinske uprave.

Na Trgu će posetioce zabavljati domaći bendovi, grupa „Skoro džezeri“ i „Gold“.Program počinje u 22 sata a trajaće do posle ponoći  a prisutnima će biti deljeni kuvano vino, čaj i slatkiši za decu.Predviđen je i vatromet u ponoć a Novu 2014. godinu prvi će čestitati predsednik opštine dr Živorad Smiljanić.

U banji „Junaković“  goste zabavljati grupa Magija.Cena za doček je 4.800 dinara a za reprizu je  2.040 dinara a predviđen je švedski sto.Aranžman za doček sa noćenjem i doručkom 7.000 dinara. Aranžman za doček Nove godine, reprizu dočeka i tri noćenja je od 12.000 do 15.000 dinara.

Cena dočeka u Kuglani Elkop MS je 3.500 dinara a za taj novac gosti dobijaju kompletan meni. Cena od 3.500 dinara je i restoranu „Stari šaran“ gde će goste zabavljati Aca Tišma sa orkestrom. Čarda „Zlatna kruna“ ove godine ne organizuje doček Nove godine i radi kao i redovnim danima, kao ni restoran „Plava ruža“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *