ДО ПЕТКА ТРАЈЕ УПИС ДЕЦЕ У АПАТИНСКЕ ВРТИЋЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

До петка, 30. априла траје упис деце у Предшколску установу „Пчелица“ Апатин за школску 2021/2022. годину. Захтев за пријем детета у предшколску установу се подноси у писаној форми, на јединственом обрасцу и потребан је само за децу која се први пут уписују у вртић.

Деца која већ похађају вртић, изузев деце која се налазе у Припремном предшколском програму, сматрају се уписаном, што ће родитељ непосредно потврдити васпитачу путем попуњавања интерног обрасца.

Захтев за пријем деце из Апатина која се први пут уписују у вртић се може поднети лично у објекту „Пужићи“ у Блок 112. Родитељи захтев могу преузети или предати педагогу и психологу установе, сваког радног дана од 12,30 до 14,30 часова изузев среде када се захтеви могу узети или предати у периоду од 14,30 до 17,00 часова.

Родитељи који желе да им деца похађају вртиће у селима општине Апатин и у Ромском насељу, пријаву детета могу извршити у објектима који се налазе у месту пребивалишта. Додатне информације могу се пронаћи на званичном сајту Предшколске установе „Пчелица“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.