DEMOKRATE RAZGOVARALE SA GRAĐANIMA NA APATINSKOJ PIJACI

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA STRANAČKA HRONIKA SVET VESTI VOJVODINA

Članovi Demokratske stranke danas su postavili štand u Apatinskom tržnom centru  (ATC), gde su delili stranački propagandni materijal a nosilac liste Dr Bruno Urbanovski i kandidat za pokrajinskog poslanika Dr. Ksenija Bodlović Čanković razgovarali sa građanima.

Kandidat za poslanika u Skupštini Vojvodine i nosilac liste, Dr. bruno Urbanovski je izjavio da lokalni Ds ima odličan program za naredne četiri godine.-Plan i prioritet naše stranke je ostanak i opstanak mladih u Apatinu. Želim da se vratimo na Dunav, naš najbitniji resurs koji veoma malo koristimo, da sredimo poluostrvo, da realizujemo turističke projekte i očistimo mrestlišta, da rigoroznije kažnjavamo zagađivače, rekao je Urbanovski.

U DS naglašavaju da je kampanja koju su vodili bila pozitivna i korektna i da će birači ovoj stranci ponovo ukazati poverenje.Komentrišući izbore za pokrajinski parlament, dr Ksenija Bodlović Čanković, jedan od DS-ovih kandidata , kaže da će postizborni rezultati biti dobri.-Mi ove godine za pokrajinu imamo odlične kandidate , isto mislim i o listi za lokalnu skupštinu gde će rezultati takođe biti dobri.Odlučili smo se za pozitivnu kampanju, smatram da nije bila napadna i nadam se da smo imali fer i korektan odnos prema načim biračima i potencijalnim glasačima, izjavila  je dr.Ksenija Bodlović Čanković i poručila da je saradnja sa dosadašnjim koalicionim partnerima bila korektna te da će se u budućnosti nastaviti samo ukoliko im građani ukažu poverenje.

Apatinske demokrate je svojim prisustvom podržao i Branislav Bugarski (DS) pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu koji je rekao da će ova stranka postići odlične rezultate na predstojećim izborima.-Mislim da Demokratska stranka ima razlog da bude optimistična.Ostvarićemo na lokalnom nivou rezultate koji su daleko iznad očekivanja naših političkih oponenata. Građani polako ali sigurno shvataju da moramo da se okrenemo onome štoo su svakodnevne teme a ne ono što im se plasira putem tv ekrana, poručio je Bugarski.

Dr Bruno Urbanovski, Demokratska stranka, štand na zelenoj pijaci!