ДЕДА МРАЗ ТРЕЋИ ПУТ РОНИО ДО АПАТИНА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Кад нема снега, ни ирваси не могу да се вуку саонице. Због оваквих временских прилика Деда Мраз је одлучио да са далеког севера, смрзнуте Лапоније, Финске и Норвешке рони до Апатина како би стигао на време и обрадовао малишане.

-Да чујем ко је ове године био добар? повикао је Деда Мраз кад је изронио из Дунава. Окупљени малишани у апатинској Марини су га поздравили великим аплаузом, а након неколико песмица добродошлице које су заједно отпевали са Деда мразом кренула је подела поклона.

Ето, тако је данас Деда Мраз стигао у Апатин, и то захваљујући Друштву за подводне активности које је трећи пут организовало овакав догађај. Част да обуку одела и покажу пут Деда Мразу припала је члановима овог друштва Дини Урбановском и Николи Живадиновићу који су тврдили да се нису смрзли, иако је температура воде била око 2 степена, а председник ДПА Милорад Бујић је најавио продужетак сарадње са њиховим пријатељима из Лапоније, те да ће Деда Мраз и наредних година на овај начин доносити поклоне апатинским малишанима.

Погледајте како се Деда Мраз снашао у овој воденој авантури.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *