DEDA MRAZ RONIO SVE DO APATINA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Kad nema snega, ni irvasi ne mogu da se vuku saonice. Zbog ovakvih vremenskih prilika Deda Mraz je odlučio da sa dalekog severa, smrznute Laponije, Finske i Norveške roni do Apatina. Odlučio Deda Mraz da promeni prevozno sredstvo, sobove je pustio da se odmore a sanke je zamenio gumenim čamcem kojim je vukao poklone.

-Da čujem ko je ove godine bio dobar? povikao je Deda Mraz kad je izronio iz Dunava. Okupljeni mališani u apatinskoj Marini su ga pozdravili aplauzom, a nakon nekoliko pesmica dobrodošlice krenula je podela poklona.

Eto, tako je danas Deda Mraz stigao u Apatin, i to zahvaljujući Društvu za podvodne aktivnosti koje je drugi put organizovalo ovakav događaj. Čast da obuku odela i pokažu put Deda Mrazu pripala je članovima ovog društva Veljku Cvetićaninu i Zoranu Stojanoviću koji su tvrdili da se nisu smrzli, iako je temperatura vode bila oko 2 stepena, a predsednik DPA Milorad Bujić je najavio da će Deda Mraz i narednih godina na ovaj način donositi poklone apatinskim mališanima.

Pogledajte kako se Deda Mraz snašao u ovoj vodenoj avanturi.