ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ ЖАРКО ЗРЕЊАНИН

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Под мотом „Дете је дете да га волите и разумете“ и ове године у апатинској Основној школи „Жарко Зрењанин„ бројним манифестацијама ће бити обележена „Дечја недеља“. У оквиру програма биће одржане различите трибине, ликовне радионице, позоришне представе, спортски сајмови, изложбе, излети, дечја пијаца итд.

Након јучерашње посете ученика од 1. до 4. разреда апатинском Дому Kултуре где је одржана позоришна представа Едукативног театра, Суботица, “Морско-бродска заврзлама“, данас ће за старије ученике бити одржана трибина са предавачима под називом „Медији по мери деце“.

-Данас имамо интересантне теме, везане су за медије. Колико медији могу да буду добри или опасни када су у употреби деце, изјавила је Сања Шијан, директорка ОШ „Жарко Зрењанин, и најавила да ће на трибини учествовати чланови Ученичког парламента, као и гости излагачи, новинари из Апатина и Сомбора. У среду 6. октобра у холу школе биће одржана изложба ликовних радова ученика нижих разреда, а за четвртак 7. октобра уколико то временски услови дозволе планиарно је одржавање Дечје пијаце.

-Kао и сваке године, пијацу прилагодимо да се одржи када је и пијаца за одрасле, значи четвртком. Ове године, ако временски услови буду дозволили, такође ће да се одржи, ако не, лепа вест је да Дечију пијацу и предвиђен излет за петак, за ученике седмог разреда, пребацујемо за следећу недељу, поручила је директорка Сања Шијан.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *