DEČIJA PIJACA U CENTRU APATINA

APATIN DRUŠTVO VESTI

U sklopu dečije nedelje u centru Apatina, na šetališnoj zoni, održana je dečija pijaca na kojoj su se naši najmlađi sugrađani našli u ulozi trgovaca a njihovi stariji drugari, roditelji i mnogi prolaznici u ulozi kupaca. Svake godine učenici 3. i 4. razreda osnovne škole na svoje “tezge” iznesu robu koju prodaju po konkurentnim cenama, kako i drugi trgovci ne bi bili ugorženi, te da ne bi došlo do nelojalne konkurencije među decom 🙂

Ponuda je bila raznovrsna od kolača i kiflica domaće proizvodnje , garderobe , igračaka , pa sve do ordenja i šlema koje je neko ponosno nosio i zaslužio u ratovima iz prošlog veka. Cene su kao i prethodne godine bile raznovrsne i svaka roba našla je svog kupca, kiflice ste mogli kupiti za samo 25 dinara, kolače za 30, lutke za 60, moćnog rendžera za 90, a kamion po ceni od 200 dinara.

Iz razgovora sa decom saznali smo da se na dečijoj pijaci može dobro zaraditi, a zarađeni novac pametno ulužiti u slatkiše ili album sa sličicama.

DECIJA PIJACA DECIJA PIJACA (1) DECIJA PIJACA (2) DECIJA PIJACA (3) DECIJA PIJACA (4) DECIJA PIJACA (5) DECIJA PIJACA (6) DECIJA PIJACA (7) DECIJA PIJACA (8) DECIJA PIJACA (11)