ĐAVOLI NISU KRUNISALI NAJBOLJU PARTIJU SEZONE

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Mladost iz Apatina je u okviru 7. kola Bačke zone gostovala  ekipi  Tavankut gde je poražena sa 1:0 (0:0). U prvih 45 minuta gosti su imali veći posed lopte iz koga su stvorili nekolicinu odličnih prilika koje nisu uspeli da realizuju pa se na odmor otišlo rezultatom 0:0. I nastavak meča doneo je terensku inicijativu apatinca koji su ređali promašaj za promašajem, a najbolju priliku propustio je Ožegović koji je u 60. minutu promašio situaciju 1 na 1 sa golmanom Tavankuta.

Nakon prekršaja koji je napravio Kolja Jovović i pri tome zaradio drugi žuti karton, Mladost je kapitulirala. Odlično izveden prekid koji je golman Rašeta uspeo samo da odbije, ali na žalost samo do protivničkog igrača koji je bez većih problema pogodio ne branjenu mrežu gostiju.

Jedna od najbolji partija izabranika trenera Vilotića u kojoj je nedostajalo malo više koncentracije u završnici da bi se “đavoli” vratili sa pozitivnim rezultatom. Mladost sa ovim porazom ostaje na 7 osvojenih bodova i na 12. poziciji na tabeli, priliku da poprave svoj bodovni saldo imaju u subotu na svom terenu kada im u goste dolazi poslednjeplasirani Žak. Meč počinje u 15 sati i 30 minuta na stadionu kraj Dunava.