ДАНИЛО ДОБИО ПРВУ ТЕРАПИЈУ! ЗА ДАЉЕ ЛЕЧЕЊЕ ТРЕБА ЈОШ ОКО ТРИ МИЛИОНА ДИНАРА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Захваљујући хуманим људима који су донирли средства, наш млади суграђан Данило Балаћ је оперисан јуче на клиници “Паркс” у Новом Саду. Захват је прошао како треба, а дечак се осећа добро и данас иде кући. Ово је први третман у лечењу матичним ћелијама, како би овај шестогодишњи Апатинац изговорио своје прве речи.

Данилова породица се захвалила свим добрим и хуманим људима што су помогли да малишан почне са лечењем и наводе да још увек није прикупљено довољно средстава за наставак терпаија а нови третман је заказан већ за 23. јануар 2023. године.

Млади Апатинац има дијагнозу епилепсије, као и дијагнозу из спектра аутизма која удружена са епилепсијом додатно успорава његов даљи развој и опоравак. Средства су му потребна за третмане матичним ћелијама, логопедске и дефектолошке третмане, специјалистичке и контролне прегледе, лабораторијске анализе, третмане у хипербаричној комори, физикалне терапије, као и за путне трошкове и трошкове смештаја. Процена је да му је за даље лечење потребно још око три милиона динара.

Сви који желе, Данилу могу помоћи тако што ће послати СМС поруку са текстом 1364 на број 3030.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *