Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » DANIJELA OBRADOVIĆ PRVA GOŠĆA EMISIJE “REČI, BOJE I ZVUCI”
DANIJELA OBRADOVIĆ PRVA GOŠĆA EMISIJE “REČI, BOJE I ZVUCI”

DANIJELA OBRADOVIĆ PRVA GOŠĆA EMISIJE “REČI, BOJE I ZVUCI”

Gošća prve emisije “Reči, boje i zvuci” bila je Danijela Obradović, direktorka apatinskog Kulturnog centra. Sa njom smo razgovarali o događajima u Kulturnom centru koji su se odigrali od Nove godine do danas, ali i o onima koji će uslediti. Saznali smo da je program bio vrlo bogat, a da će takav i ostati u budućnosti.

– Od Nove godine smo imali šest pozorišnih predstava, zakljućno sa predstavom “Art” prošlog petka u kojoj se predstavio Lane Gutović. Vrlo je značajna bila i Revija starog crtanog filma kao i mnogo dečjih pozorišnih predstava. Moramo se pohvaliti i sa svojom amaterskom predstavom “Gorenje naroda” koju je publika videla pet puta, što se ranije nije dešavalo – rekla nam je Danijela Obradović.

-Direktorka Kulturnog centra je govorila i o redovnosti izložbi u Galeriji Meander, po dve mesečno.

– Uskoro će nam gostovati i pet značajnih pisaca. Naš konkurs zakratku priču “Miodrag Borisavljević” je postao internacionalan jer se na konkurs, ove godine javilo mnogo autora iz inostransta – kazala je Danijela Obradović.

Autor: Dušan Radivojević

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top